Het digitaliseren van bedrijfsprocessen vormt de kern van First Technology. Door de combinatie van technologie, processen en organisatie ondersteunen we klanten in hun digitale transformatie. De diensten die we leveren zijn gekoppeld aan de technologieën waarmee we werken. We organiseren ons op een agile werkwijze. Daarbij hebben we onze belangrijkste technologieën gebundeld in chapters, terwijl een aantal guilds actief is op gebieden als architectuur, cloud, integratie en software engineering.

Low-code


Oplossingen die impact maken.

First Technology richt zich op technologie die bedrijfsprocessen van klanten optimaliseert en digitaliseert. Dit doen we door efficiënt met business en IT samen te werken. Een Low-code platform biedt hierbij een moderne en krachtige toolkit om snel en gecontroleerd de benodigde business functionaliteit te ontwikkelen. Met visuele modellen en drag-and-drop-componenten kunnen we zo snel een robuuste en schaalbare IT-oplossing ontwikkelen. De implementatie gaat hierdoor tot vijf keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling en nieuwe functionaliteit is meteen met eindgebruikers op een agile manier te testen. Indien nodig vullen we het platform aan met eigen maatwerkextensies in Java, Javascript of React Native, realiseren we JSON/REST/SOAP-integraties met andere systemen en helpen we klanten met het vormgeven van een moderne en gebruiksvriendelijke user interface. First Technology gebruikt marktleider Mendix als Low-code applicatie-ontwikkelplatform. Hiermee realiseren we o.a. multichannel business- en klantportalen, intelligente workflow oplossingen en innovatieve business apps.

Intelligent Automation


Bedrijfsprocessen automatiseren.

Het automatiseren en standaardiseren van bedrijfsprocessen is een essentiële stap voor de digitalisering van iedere organisatie. Vanuit deze propositie werken we met verschillende technologieën, zoals Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). Daarbij werken we samen met de marktleiders in dit segment. Middels RPA automatiseren we administratieve bedrijfsprocessen zonder de onderliggende systemen te verstoren. Deze schaalbare oplossingen realiseren we met UiPath. Daarnaast hebben we zeer uitgebreide kennis in huis op het gebied van BPM-technologie. De softwareplatformen Pega en Appian zijn al jaren toonaangevend om de meest bedrijfskritische processen te automatiseren. Door RPA en BPM te combineren met Data Analytics, Artificial Intelligence en Business Intelligence, kunnen we zelfs de meest complexe bedrijfsprocessen middels deze automatisering aanpak ondersteunen, waardoor bedrijven meer efficiënt en productief worden en we grote waarde bieden aan onze klanten.

Data en Insights


Slimmer werken door innovatie.

Bedrijven vertrouwen meer en meer op data voor het nemen van strategische en operationele beslissingen. Daarnaast wordt meer en meer kunstmatige intelligentie toegepast om medewerkers in staat te stellen meer te bereiken. First Technology helpt klanten relevante data te verzamelen, te optimaliseren en toegankelijk te maken. Dit doen we zowel vanuit een technisch als een organisatie perspectief. Op deze manier helpen wij klanten slimmer te werken door innovatie en snellere en betere beslissingen te nemen. Data en Insights bestaat uit een organisatorische en technische component. Qua techniek richten wij ons voornamelijk op het Microsoft Azure platform, met Power BI als visualisatie tool. Daarnaast gebruiken we Databricks, Spark, Python en R voor de meer geavanceerde toepassingen.

Bovendien zijn we door Microsoft uitgeroepen tot Gold Partner, de hoogste certificering van Microsoft. Dit vertrouwen hebben we verdiend op basis van onze gekwalificeerde mensen en voltooide projecten.

Onze diensten


Innovatie en realisatie.

First Technology past bovenstaande technologieën toe in een verscheidenheid aan projecten. Wij leveren end-to-end diensten, van ontwerp tot beheer en doorontwikkeling. Onze applicatie-architecten helpen in de beginfase met architectuurvraagstukken en applicatieroadmaps. Middels innovatieinitiatieven werken we samen met onze klanten aan proof-of-concepts voor nieuwe technologieën, terwijl we zelf onze eigen herbruikbare oplossingen bouwen die we in onze projecten kunnen inzetten. Bij de realisatie van projecten werken we samen met collega’s van First Consulting, zodat we naast de technologische kennis ook de functionele proceskennis en veranderkundige expertise aan boord hebben. Na implementatie van de initiële oplossing kunnen we applicaties in een DevOps-model beheren en doorontwikkelen, waarbij optimalisatie en automatisering centraal staan.

Architecture

Innovation

Solution Delivery

DevOps


Zichtbaar. Duurzaam.Begeleid. Meetbaar.