Technologie is de kern van iedere transformatie. Door het oplossen van complexe, technische vraagstukken realiseren we meetbaar resultaat. De combinatie van technologie, processen en organisatie zorgt voor doorlopende waarde voor onze klanten en werk dat altijd uitdagend is.


First Technology is een organisatie van gedreven professionals met een passie voor technologie. Door vakmanschap ontwerpen, bouwen en onderhouden wij innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Deze oplossingen leveren een impactvolle bijdrage aan het verbeteren van de operationele performance van onze klanten. Aan deze digitale transformaties werken we zij aan zij met onze collega’s van First Consulting die de functionele kennis van de bedrijfsprocessen en ervaring met organisatieverandering inbrengen.

Onze klanten en projecten vragen om een diepe technologische expertise en een end-to-end dienstverlening gedurende de gehele lifecycle van een applicatie. Op deze wijze bouwen we een langdurige partnership met onze klanten. Onze opdrachtgevers vind je in de infrastructuur, telecom, banken, verzekeringen, overheid; in de retail & industrie en bij energiebedrijven.

Onze unieke kernwaarden


No-nonsense. Stoutmoedig. Scherp.Vertrouwen. Plezier. Samen.

Ons DNA laat zich het beste beschrijven in onze zes kernwaarden. Dit is geen identiteit die we graag zouden willen hebben; het is wie we zíjn. We leveren no-nonsense oplossingen met behulp van vernieuwende technologieën. Stoutmoedig omdat we elkaar altijd uitdagen te zoeken naar innovatie en verder te denken dan de standaard. We zijn scherp en zorgvuldig en zorgen ervoor dat de techniek die we bouwen ook echt werkt. Het vertrouwen dat we op elkaar kunnen terugvallen. Het plezier wanneer we samen aan de slag gaan en zorgen voor impact bij onze klant.

Deze zes kernwaarden staan centraal bij de selectie van collega’s en in de persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kent ze. We spreken elkaar erop aan als ze in het geding zijn. De hechte bedrijfscultuur bij First Technology, waar mensen vertrouwd en prettig samenwerken en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten: het komt allemaal hieruit voort. Het vormt de basis van wie we zijn.

Onze ambitie


Impact maken. Kwaliteit leveren. Medewerkers laten groeien.

Met onze oplossingen in technologie maken we impact en leveren we kwaliteit. We realiseren dit door te werken met toptalent. Mensen met een drive om met creativiteit tot snellere en betere technische oplossingen te komen. Zo trekken we uitdagende end-to-end-projecten aan waarin we samenwerken aan het beste resultaat voor de klant.

Onze ambitie om te groeien begint bij onze medewerkers. We groeien met kandidaten die willen ontdekken hoe ver ze kunnen gaan. Zij krijgen de ruimte, vrijheid en middelen om het beste uit zichzelf te halen. Zowel individueel, als in teamverband.

De echte talenten vinden ons vrij snel. Samen bouwen we bij First Technology aan een hecht team dat het verschil wil maken. Op deze manier willen we de komende jaren groeien naar zo’n 250 collega’s.

Ontwikkel je tot een expert


Kennisontwikkeling en persoonlijke groei staan centraal.

Groeien in een bedrijfscultuur waarin wordt meegedacht met jouw groeipad en je ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling.


Als je past bij First Technology, dan wil je je vastbijten in complexe vraagstukken. Werken aan uitdagende end-to-end projecten waarin jij je expertise en creativiteit kwijt kan en je de vrijheid krijgt om je innovatieve ideeën toe te passen. Niet alleen, maar met een team dat bestaat uit meerdere disciplines, om zo echt impact te maken. Hiervoor werken we nauw samen met onze collega’s van First Consulting. Daarnaast hebben we bij First persoonlijke groei en kennisontwikkeling hoog op de agenda staan. Wij denken mee over jouw persoonlijke groeipad en faciliteren je bij het behalen van de juiste certificeringen om jezelf te ontwikkelen tot expert.