Begin je net aan je carrière of creëer je al jaren slimme en innovatie oplossingen? Dan ligt je volgende carrièrestap bij First Technology.


Vakmanschap, persoonlijke groei en een geweldige teamsfeer staan bij ons centraal. Overtuigd? Kom ons versterken.

Als starter vind je bij First Technology de kickstart van je carrière. Jij krijgt tijd en ruimte om je technische talenten te ontdekken en te ontwikkelen en maakt een steile leercurve door. Ben jij een IT-professional met ervaring? Bij ons kun je je carrière versnellen binnen het technologie domein waar jouw ambitie ligt. Wij laten je werken op mooie projecten, bij mooie klanten waar je je expertise kunt laten groeien en daadwerkelijke operationele business impact maakt.

Ontdekken. Groeien.Uitblinken.


Bij First Technology kun je je expertise ontwikkelen.

Ruimte voor creativiteit


Ieder project is uniek en vraagt een oplossing op maat. Wij bieden jou de ruimte om je creativiteit toe te passen om tot die unieke oplossing te komen. Je schuwt hierbij niet om zo nodig ook echt de code in te duiken. Op deze manier zorgt de omgeving ervoor dat je blijft leren en je grenzen blijft verleggen.

Teamspelers


Digitale transformaties realiseer je niet alleen, maar in een multidisciplinair team en samen met de klant. Jouw focus ligt op de ontwikkeling van applicaties en expertise van ontwikkelplatformen. Je teamleden van First Consulting richten zich op de toepassing van de technologie in de business, procesoptimalisatie en verandermanagement. Alles ter ondersteuning van de klant gedurende de gehele lifecycle.

Kennisontwikkeling en innovatie


Werken aan je soft skills, technische expertise en je carrière een boost geven? Bij First Technology kan het allemaal. Door projecten te doen bij verschillende klanten en in verschillende sectoren werk jij aan je persoonlijke groei. Verdieping vindt plaats via trainingen en door deelname aan conferenties binnen jouw technologie. Onze samenwerkdagen gebruiken we voor innovatie en ontwikkeling van herbruikbare oplossingen.

Hechte bedrijfscultuur


Onze collega’s hebben onderling intensief contact en een sterke klik met elkaar. Veel ondersteunende diensten – denk aan recruitment, systeembeheer en training – worden door onze eigen mensen gedaan. We komen minstens zes keer per jaar bij elkaar. Dan wordt er gesproken over de ontwikkeling van First met aansluitend een gemeenschappelijke activiteit, variërend van een borrel tot indoor skydiven, skiën of watersporten.

Jouw collega’s

Sociaal.Zorgvuldig.Vastberaden.

Sluiten

Wietske Scholtens

Na mijn bachelor Werktuigbouwkunde en master BioMechanical Design aan de Technische Universiteit Delft ben ik bij First gestart. Ik focus me op procesautomatisering door middel van Robotic Process Automation (RPA). Hierin helpen we klanten om hun processen te optimaliseren en automatiseren en interne medewerkers hierin op te leiden. Het leuke hieraan is dat mijn rol breed is en ik het project van begin tot eind begeleid. Waar ik het meest trots op ben, zijn de projecten waarvoor we uitgesproken complimenten ontvangen van de klant. Doordat we vaak nauw samenwerken met de klant bouw je echt een band op. Het is leuk om aan het einde van het project te zien dat zij enthousiast zijn over het resultaat en dat je hiermee echt impact hebt gemaakt.

Wietske Scholtens

Sluiten

Ivo Sturm

Na mijn master Theoretische Natuurkunde en extra bachelor Fundamentals of Business and Economics heb ik mij bij First verdiept in ‘agile software development’. Ik heb gewerkt aan het opbouwen van diepgaande IT-expertise en projectervaring binnen met name de Low-code technologie. Wat mij aanspreekt in mijn huidige rol is de unieke veelzijdigheid. In het ene project ben ik IT-projectleider, in het andere Project Development Lead en dan weer Software Architect. De grotere, impactvolle projecten geven mij de meeste voldoening. In dit soort projecten maken wij als First het verschil, doordat onze mensen meerdere rollen kunnen vervullen. Het is belangrijk niet alleen op het uiteindelijke eindproduct te focussen, maar dit altijd samen met de business te doen en in een vroeg stadium aandacht te besteden aan de implementatie. Hierdoor kiezen we er vaak voor een multidisciplinair team op te stellen dat al deze aandachtspunten goed afdekt.

Ivo Sturm

Sluiten

Anastasiia Grishina

Na mijn bachelor in Business Law en master in Business Administration ben ik begonnen als IT-consultant. Bij First ben ik als onderdeel van het chapter Business Process Management betrokken bij diverse uitdagende projecten. We werken nauw samen met de klant om structuren, bedrijfsprocessen en workflows duidelijk in kaart te brengen, te evalueren en te optimaliseren. Het leuke hieraan vind ik het ontwikkelen en implementeren van de juiste software en innovatieve tools waarmee de klant echt geholpen is. Geen enkele oplossing is hetzelfde en ik kan hierin altijd mijn creatieve inbreng kwijt. Bij First staan we voor elkaar klaar als iemand hulp of advies nodig heeft en zorgen we dat we op het best mogelijke resultaat blijven focussen. Hierdoor ontstaan veel leermogelijkheden en blijf ik mijn IT-expertise ontwikkelen en verbreden.

Anastasiia Grishina

Sluiten

Maarten Nelissen

Na mijn bachelor Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft ben ik mij gaan specialiseren in Intelligent Mechanical Systems. Als chapter lead Robotic Process Automation (RPA) ben ik verantwoordelijk voor het succes van onze RPA projecten, onze werkwijze en de kennisontwikkeling van onze medewerkers op het gebied van RPA. Bij klanten werk ik als Projectmanager en Solution Architect aan business gedreven IT-ontwikkelprojecten. Wat mij hierin aanspreekt is de diversiteit van werkzaamheden en de concrete, waardegedreven resultaten. Als First leveren we maatwerk en houden we van een uitdaging. Onze can-do mentaliteit en drive om klanten te helpen, zorgt ervoor dat we regelmatig innovatieve technieken of maatwerksoftware toepassen om tot een oplossing te komen. Daarnaast zijn we via onze Platform Partners we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook trekken we regelmatig samen op om nieuwe technieken te testen en uit te werken. Zelf heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan projecten waarbij we Internet of Things en Machine Learning combineren met een online portaal en mobiele app om productprestaties te optimaliseren.

Maarten Nelissen

Sluiten

Jeroen Moonen

Na mijn bachelor Econometrics & Operations Research en masters in Financiële Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg was ik op zoek naar een uitdagende baan waarin ik mijn expertise kwijt kon. Bij First help ik klanten hun innovatie te versnellen door wensen en behoeften te vertalen naar de juiste inzet van technologie. In de rol van Architect vertaal ik ideeën van een klant naar een geschikte solution architectuur. Als Cloud of Analytics Consultant implementeer ik samen met een team de benodigde cloudtechnologie, integratie of data-analyseplatform. Van de zes kernwaarden van First, is ‘vertrouwen’ voor mij de belangrijkste. Dit omdat vertrouwen voor mij een terugkerende basis is om samen met de klant het beste projectresultaat te bereiken. Het geeft me de mogelijkheid om vanuit ervaring mee te denken in een stuk visievorming en daarna de meest impactvolle projectstappen te mogen vormgeven.

Jeroen Moonen

Onze IT-professionals zijn analytisch sterk, creatief en gedreven. Een technisch vraagstuk hebben ze snel doorgrond en ze zetten altijd dat extra stapje voor een goed resultaat en hoge kwaliteit. Een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en technische vaardigheden maken het pakket compleet: denk aan technische of cijfermatige studies op hbo- of wo-niveau. Econometrie, (Technische) Informatica, Technische Bedrijfskunde, Natuurkunde en Technische Wiskunde zijn voorbeelden van passende studies. Bij First Technology nemen we je niet alleen aan omdat je slim bent, maar ook om je persoonlijkheid: sociaal, scherp, oprecht en goede social skills.

Vrijblijvend kennismaken?


Online kennismaken en carrière-events.

Je hebt over ons gelezen, hebt mooie verhalen gehoord en bent nieuwsgierig geworden, maar je bent nog niet zeker. Dat kan! Kom vooral eens vrijblijvend kennismaken. Dat kan via een online kennismaking, of tijdens diverse carrière-events waar we aanwezig zijn. Wij vertellen je graag meer over wat we doen, onze klanten, kernwaarden en onze groeiplannen. Er zijn altijd collega’s aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen informatief, maar vooral ook om de sfeer en cultuur te ervaren. We zijn benieuwd naar je ambities en kijken ernaar uit je te leren kennen.

Aanmelden? Stuur een mail naar
kennismaken@firsttechnology.nl

Online kennismaken
Datum bepaald o.b.v. aanmeldingen
kennismaken@firsttechnology.nl

Vacatures


Wij zoeken de toppers.

Wij zoeken


Naast bovenstaande vacatures op de belangrijkste technologie platformen zijn we ook op zoek naar Solution Architects, Cloud Engineers, Test Engineers en Front-end Developers. Met jouw talent ben je welkom bij First Technology. We willen je graag beter leren kennen, dus neem vooral contact met ons op via solliciteren@firsttechnology.nl.

Solliciteren is bij ons no-nonsense


Maak kennis met je toekomstige collega's.

Starters spreken eerst met een
junior collega.

Dan ga je door naar de volgende ronde met een IT-professional met ervaring.

Je derde gesprek is altijd met een partner. Hierna weten wij of jij de aangewezen persoon bent.

We hebben geen recruiters. Je hebt je gesprek dus altijd met iemand die zelf met beide benen in het projectwerk staat. Dat is wel zo handig voor jou als kandidaat: je krijgt je antwoorden immers uit eerste hand. We nemen geen ingewikkelde assessments af, maar hebben gewoon drie gesprekken.

We zijn op zoek naar de uitblinkers en die liggen niet voor het oprapen. We gaan secuur te werk en nemen de tijd om te kijken of er van beide kanten een goede fit is.

Solliciteren begint eenvoudig. Stuur je cv naar
solliciteren@firsttechnology.nl.